Om Pang24

Hva er Pang24?

Pang24.no sikter på å bli en nettavis for hele den norske skytesporten – uansett forbund, våpen eller gren. Den drives hundre prosent på frivillig basis, uten reklamebannere eller betalingsmurer, av og for entusiaster. Håpet er å kunne være en ressurs for alle landets hundretusener av sportsskyttere. Hvis både nybegynnere kan lese seg opp på hvordan de kommer i gang, og erfarne skyttere kan finne noe de lurte på, da har Pang24 lykkes.

Vet du om noe som skjer i sporten? Er det noe du savner, eller har vi skrevet noe feil? Send oss gjerne tips, ris, ros eller rettelser gjennom chat-funksjonen på Facebook-siden vår. Dersom du har lyst til å støtte oss direkte har vi opprettet en Patreon-side, hvor du kan donere så lite eller mye du vil direkte til Pang24 hver måned, og alt som kommer inn derfra vil gå helt og holdent til å gjøre den bedre.

Etter hvert skal vi også få på plass funksjoner som et skikkelig nyhetsbrev, og vi har diverse andre lure planer også – men aller først prioriterer vi å lage mer innhold.

Håper du finner noe du liker!

Ved å bruke denne siden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler. Ler mer.

Innstillingene for denne nettsiden er satt til å tillate informasjonskapsler. Hvis du fortsetter å bruke denne siden uten å endre dine innstillinger, eller bruker knappen merket "OK", aksepterer du dette.

Lukk