Vinterserien på Ekeberg: Få fart på finpistolen

Med den tradisjonsrike Vinterserien i 25 meter hurtig finpistol åpner OKTS året med et smell. I dag går første runde av stabelen i Ekeberghallen, og det skal fortsatt være mulig å melde seg på gjennom MinIdrett – hvis det fortsatt er ledige baner når du leser dette.

Om du ikke har tid til å bli med i dag kan du fortsatt rekke å sette av runde to og tre i kalenderen. Disse finner da sted henholdsvis mandagene 12. februar og 12. mars.  Startavgiften for hver runde er 75 kroner, som du betaler gjennom MinIdrett når du melder deg på.

Er du ikke pistolskytter?

Hvis du er sportsskytter, holder til i Oslo-området, og ikke kjenner til OKTS-Vinterserien, tør vi tippe at du kanskje skyter mest med rifle? Serien er en liten cup innen finpistol, som går av stabelen hvert år på Ekeberg. Den skytes gjerne gjennom en håndfull mandager, og er åpen for skyttere på alle nivåer. Det gjør også at serien en god måte for nye pistolskyttere å bli kjent med approberte stevner på. Les også gjerne vår guide til hvordan du begynner med pistolskyting.

Tags:

Ved å bruke denne siden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler. Ler mer.

Innstillingene for denne nettsiden er satt til å tillate informasjonskapsler. Hvis du fortsetter å bruke denne siden uten å endre dine innstillinger, eller bruker knappen merket "OK", aksepterer du dette.

Lukk