Dynamisk vårmønstring på Løvenskioldbanen – snart er det tid for SNO 2018

Den 5. og 6. mai 2018 er det igjen tid for SNO, en av de virkelig store matchene for DSSN i Oslo-området. Nytt av året er Production Optics, som fra årsskiftet har blitt en godkjent divisjon innen IPSC. Interessen for den nye divisjonen har vært massiv, og arrangørene av SNO – SSL og NOP – har stilt seg til disposisjon for å avholde det aller første NM i divisjonen.

Reglene for Production Optics, eller bare PO, er enkle å sette seg inn i om du har skutt dynamisk tidligere: Det er nøyaktig de samme reglene som i Production-divisjonen, og med den samme listen over godkjente våpen, men du får altså lov til å montere rødpunktsikter på pistolen.

For å sikre at alle som ønsker å delta i NM skal få plass er den første uken som registreringen er åpen forbeholdt PO-skyttere. Alle som registrerer seg i en annen divisjon i dette tidsrommet vil få reservasjonen sin slettet. Skulle noen prøve å sno seg rundt reglene ved å registrere seg for PO først, men så omregistrere seg til en annen divisjon senere, vil de ikke bare gå glipp av plassen sin, men også startavgiften de har innbetalt. Her er det ingen nåde!

Med tanke på pågangen vi har sett de siste årene for å få plass i Level III-matcher, hvor mye har blitt sagt om «NM i F5 på SSI», er det ikke rart at SSL og NOP går såpass hardt til verks. Samtidig som debatten raser videre om hva som er den beste måten å sørge for rettferdig tildeling av plasser er det likevel greit å huske på at Norge i 2017 faktisk kunne skryte av flere gjennomførte Level III-matcher enn broderfolket i øst, og flere enn Danmark og Finland sammenlagt.

Vi har altså ikke en mangel på matcher – vi har bare et veldig aktivt miljø med mange engasjerte skyttere, og dét må vi kunne si oss fornøyde med!

Oppdatert 8. januar: Klokken 21.00 åpnet kampen om plassene som ikke var tatt av PO-skyttere, og 21.01 var det fulltegnet og venteliste. NM i F5 slår til igjen!

Tags:

Ved å bruke denne siden aksepterer du at vi benytter informasjonskapsler. Ler mer.

Innstillingene for denne nettsiden er satt til å tillate informasjonskapsler. Hvis du fortsetter å bruke denne siden uten å endre dine innstillinger, eller bruker knappen merket "OK", aksepterer du dette.

Lukk